Избор на Български език Руский
Updates

В този раздел са описани правилата за получаване на ъпдейти.

От версия 1.7 (07-01-2009) се променят правилата за получаване на ъпдейти. Всички закупили версия 1.6 имат право на безплатни ъпдейти за срок от една година. Всички клиенти, които имат версия 1.5 е необходимо да закупят последният ъпдейт на цена от 10лв. За потребители с версии 1.4, цената е 20лв, за версия 1.3, цената е 25лв.
По този начин ще имат право да ползват безплатни ъпдейти за срок от една година.


Всички регистрирани потребители на сайта ще получават мейл при излизането на всеки нов ъпдейт. Клиентите, които имат закуперна версия 1.6 ще могат да свалят новата версия от менюто "Вземи Update".

За да се активира това меню е необходимо да бъде въведен правилно кода за отключване на картата, който е получен по различен начин в зависимост от носителя на който е закупена картата.
- Ако картата е закупена и получена on-line, този код е изпратен по мейл.
- Ако картата е закупена на CD носител, този код е във файл \MapSourceKey.txt.
- Ако картата е закупена на флаш памет, този код е във файл \Garmin\GMAPSUPP.UNL.

Небходимо е да се изкопира кода от файла и да се постави в полето "Код за отключване на картата". Клиентите, които имат вече регистрация в сайта трябва да използват полето "Промяна на лични данни", за въвеждане на кода.

Кода за отключване на картата трябва да се въведе без тирета или интервали.

Възможно е кодът да не бъде приет и да бъде изведено съобщение за грешка. Информация за грешката се получава от администратора на страницата, който ще вземе необходимите мерки за решаване на проблема.


Информация за новите попълнения в картата ще има в раздел "Покритие" и в раздел "Новини". Последният update гарантира най-пълна, най-точна и най-вярна информация нанесена в картата.


Инструкции как да се извърши изтеглянето на последната версия и инсталация на картата има в раздел "ИНСТРУКЦИИ".