Избор на Български език Руский

Връзки към други страници

РегистрацияБезплатна карта на Молдова GPS.SKYNET.MD
Нови версии на картата

В този раздел са описани правилата за получаване на ъпдейти.
Картата се предлага с включени безплатни ъпдейти за една година. Нова версия на картата излиза всеки месец, като по този начин всеки потребител получава 12 безплатни ъпдейта от датата на регистрация на кода в сайта. Всеки месец, след като бъде публикувана новата версия на сайта, всеки потребител получава мейл с информация за новата версия.


След изтичане на срока на безплатни ъпдейти всеки потребител може да поднови ползването на ъпдейти за срок от още 12 месеца. Цената за ползване на ъпдейти за още една година е 15 лв. Сумата може да бъде преведена по банков път, през PayPal, ePay или с пощенски запис.
При изтичане на срока на безплатни ъпдейти потребителите ще получават мейл с напомняне за края на срока на ъпдейти.


Информация за новите попълнения в картата има в раздел "Покритие" и в раздел "Новини". Последният update гарантира най-пълна, най-точна и най-вярна информация нанесена в картата.


Преди да изберете плащане през ePay или PayPal е необходимо да влезете с име и парола в сайта. По този автоматично ще може да се поднови абонамента след извършване на плащането.Вие нямате регистриран код за отключване на карта. Ако имате въведен код, идентифицирайте се с име и парола от полетата вляво. Следващата информация се отнася само за клиенти закупили картата и регистрирали код за отключване.

Може да закупите ъпдейти за срок от 1 година на цена 15лв. Плащането може да извършите по един от следните варианти:

1 - Банков превод по сметка на фирма Алеки ЕООД:
    Райфайзен Банк, клон 186,
    IBAN: BG59 RZBB 9155 100 226 5090
    BIC RZBBBGSF
    Причина за превод: "Ъпдейт на карта за .... вашето име..."

Ако искате фактура, трябва да заплатите ъпдейта по банков път. При заплащане по този начин срока за разрешени ъпдейти ще бъде разрешен след получаване на сума по сметката.


2 - Плащане през ePay.bg:
Описание Сума
Абонамент за BGRoutingMap 15.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки3 - Плащане през PayPal:


При плащане през ePay или PayPal превода се извършва в реално време. Необходимо единствено да се получи потвърждение от ePay или PayPal за прехвърляне на сумата. Потвърждението се получава до няколко минути след извършване на транзакцията от Вашата сметка.

Ако извършвате плащане от ePay или PayPal след като извършите успешно транзакцията системата ще Ви върне обратно в нашият сайт. Трябва да следвате инструкциите, посочени на сайта.