Инструкции за Навител

В този раздел има подробни описания как да инсталираме и използваме картата.Инструкции за Navitel


Инструкция за употреба на Навигационен Софтуер НАВИТЕЛ

От меню на GPS навигатора трябва да изберете да се стартира Навигационен софтуер NavitelNavigator. Упътване как да направите тази стъпка има в подробното описание за употреба към GPS навигатора.

След като изберете да се стартира програмата изберете бутон от главното меню НАВИГАЦИЯ. Ще се стартира програмата.

Програмата е предварително регистрирана и отключена. Не е необходимо да се отключва. Необходимо е единствено да регистирате ключа в сайта на картата – www.bgroutingmap.com , за да може да ползвате безплатните ъпдейти. Информация как да направите регистрацията има в отделна инструкция за ползване на картата.Зареждане на карта

Ако след първоначално стартиране не се показва карта на България е необходимо да заредите картата. Това може да направите от следното меню:

1. От Главното меню избирате бутона в долния десен ъгъл за влизане в НАСТОЙКИ:

2. Избирате меню ИЗБЕРИ АТЛАС:

3. Ще се покажат последните избирани Атласи. Избирате бутона в долния край в средата на страницата (отворена папка):

4. Избирате падащо меню под ДИРЕКТОРИЯ:

5. Ще се покажат различните флаш памети на Вашето устройство. Възможни са два варианта за именуване на флаш паметта, на която е записана картата. Вариант 1- SDMMC, Вариант 2- Storage Card. Изберете един от двата варианта.

6. Избирате папката в която се намира картата. Възможни са няколко варианта според конкретния модел на навигационна система. Вариант 1: _Navitel2.5, Вариант 2: bgroutingmap. Изберете от списъка съответната папка.

7. От следващото меню изберете СЪЗДАВАНЕ НА АТЛАС.

8. На следващият екран ще се появи съобщение за резултата от отварянето на атласа.

Ако съобщението гласи, че неможе да се създаде атлас, е необходимо да се консултирате с продавача или да се обърнете към BGRoutingMap Team за повече информация – www.bgroutingmap.comТърсене на адрес:

Търсенето по адрес и интересни точки е ограничено от въведените данни в картата. Картата не е пълна на 100% и винаги може да има пропуски и грешки. Моля при откриване на липсващи адреси или неправилно позоционирани обекти, изпратете мейл до екипа разработващ картата на адрес: map@bgroutingmap.com.

1. Търсене по номер на сграда или номер на улица:

1.1 от главното меню, избирате долния ляв бутон ТЪРСЕНЕ.

1.2 от следващото меню избирате ТЪРСЕНЕ ПО АДРЕС

1.3 Избирате име на град:

1.3 Въвеждате част от име на улица: (няма значение дали ще изпишете първата, втората или последната дума от името)

1.4 Въвеждате номер на сграда:

1.5 От показаното меню може да изберете да видите местоположението на адреса или директно да изберете маршрут до обекта.

1.6 Ако от предното меню сте избрали ОТИДИ НА, то програмата автоматично ще изчисли маршрут до избраната крайна цел. Изчисляването на маршрута може да отнеме от половин секунда до 1 минута. След като приключи, на екрана ще се появи карта с показани инструкции за движеине:2. Търсене на интересни точки и обекти (POI).

2.1 от главното меню, избирате долния ляв бутон ТЪРСЕНЕ.

2.2 Изберете БЛИЗКИ ОБЕКТИ

2.3 Може да изберете категория за търсене или да търсите във ВСИЧКИ обекти.

2.4 Въвеждате име или част от име:

2.5 След това програмата ще покаже намерените резултати и ще се появи прозорец с избор дали да видите на картата обекта или програмата да изчисли маршрут до обекта:Пълно описание на Навигационния софтуер Навител може да изтеглите от сайта на проиводителя:
версия на английски език - -=< линк >=-.