Инструкции

В този раздел има подробни описания как да се регистрираме в сайта и да изтеглим картата за формат NAVITEL.BGRoutingMap може да изтеглите от този сайт или от сайта на Navitel Navigator.
Тук ще намерите упътване как да изтеглите картата от двата сайта: www.bgroutingmap.com или от сайта на Navitel
Как да изтеглим нова версия от сайта на картата - BGRoutingMap.com:Независимо дали сте нов потребител или искате да изтеглите последната версия, трябва да спазвате стъпките, посочени в това упътване.


Ако сте закупил картата онлайн или искате да изтеглите последната версия на картата е необходимо да сте регистриран потребител на сайта.


Регистрация може да направите като изберете бутон "Регистрирайте се" от главната страница.Необходимо е да попълните всички полета. В полето "Код за отключване на картата" трябва да въведете лицензният код, който сте получили при закупуване на картата.


След като сте се регистрирали успешно трябва да влезете с името и паролата в сайта и по този начин ще се появи меню ВЗЕМИ UPDATE


В менюто "Вземи Update" има 2 варианта за сваляне на картата.
Вариант 1 е инсталационен файл за Windows.
Този файл трябва да изтеглите от стационарен компютър или лаптоп и да следвате стъпките на инстационната програма. След като завърши инсталацията, трябва да се копират получените файлове от компютъра на GPS-a.

Вариант 2 е RAR архив, който може да изтеглите директно от Вашият телефон/таблет/навигатор. След като се изтегли файла, трябва да се разархивира в папка по избор.

ВНИМАНИЕ!!! Ако презапишете новата карта в директорията на старата, то старата карта ще бъде изтрита. Желателно е всяка нова версия да записвате в нова директория. По този начин старата карта няма да бъде изтрита. Също така е възможно новата версия да има различен брой файлове с различни имена.


Как да изтеглим нова версия от сайта на Navitel Navigator:Първата стъпка е регистрация в руския сайт - ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

След като се регистрирате, трябва да влезете в сайта с име и парола. Избирате меню Activate a key. В следвщата страница попълвате Лицензионния ключ, който сте получили по мейл. Попълват се и други данни за GPS-a, който ползвате.

Вляво ще се появи меню "Mydevices(updates)" Избирате го и ще видите актуалните ъпдейти на софтуер и карта.

В раздел карти ще намерите всички карти, които може да свалите и ползвате с въведения Лицензен ключ. Картите на Източна Европа са разделени по държави или региони.

Намирате съответната държава, която искате да ползвате и изтегляте файловете.

Актуализация на карти и софтуер може да направите и през навигационната програма Navitel Navigator от мобилния телефон.