Инструкции

В този раздел има подробни описания как да инсталираме и използваме картата.
 

В тази инструкция е описано как трябва да се инсталира картата.

 

ВНИМАНИЕ !!! Преди да инсталирате картата се уверете, че имате инсталирана програмата MapSource, версия 6.13.7 или по-нова. Актуалната версия може да свалите оттук -= линк =-.

 

Когате получавате картата на CD или сте я свалили от линк от този сайт, Вие получавате няколко файла. Първите два (BGRoutingMap.exe и BGRoutingMapCyr.exe) са двата варианта на картата, на латиница и на кирилица. Те имат различни параметри и могат да работят паралелно. В други два текстови файла (MapSourceKey.txt и MapSourceKeyCyr.txt) са съответно кодовете за отключване на двете карти. На CD има и още един файл с инструкция за инсталиране и използване на картата.
За да инсталирате картата е необходимо да стартирате инсталационния файл и да следвате стъпките на инсталационната програма.

Инсталиране на карта - 1

 

След като се инсталирали картата, трябва да стартирате MapSource. Ще Ви се покаже прозорец със списък на заключенит карти. Трябва да следвате Съветника за отключване на карти, за да отключите правилно картата. Трябва да въведете ключа от текстовия файл, който се намира на диска.

Подробно описание как точно се отключва картата има тук -= линк =-.