Винаги съм купувал апаратчетата от Булком - някъде във форума бях писал за това... Прицелил се бях в марката от 3 месеца - от излизането му. Поръчах го пак в Булком преди седмица - цената беше
413 лв без карта на ОФРМ. Обаче ми казаха , че нямали Без карта! Щели пак да проверят! Обадиха ми се същия ден и искаха нещо от
480 лв с карта, като аз буквално им теглих една дълга! Без извинение. След малко ми се обадиха и казаха , че имало по-ниска цена , но с карта -
426лв.. Съгласих се и го изпратиха по куриерска фирма. При получаването разбрах, че трябва да платя
440лв! Дадох ги с хиляда благословий!
Също така някъде бях писал , за гадната политика на Геотрейд да продават апарати с вградени карти! Хората не ги искат! Или само някои от тях! Днес на форума на ОФРМ точно в тази насока Събин казва , че точно това било показателно за качествата на картата му - продавала се най много като вградена в апаратите, че хората така искали! А тия от Булком, както и другите не са вносители - вземат ги от Геотрейд!
Няма ли органи които да ги подхванат с този монополизъм не знам! И защо обявяват цени и наличности, като после се оказва , че нямат и почват да насилват с играене на цените като на пазар?!?!
ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ТЯХ!!!НЕ ГО БЯХ КАЗВАЛ И ТОВА , НО ЩЕ ГО СПОМЕНА, ЧЕ АПАРАТА С ВГРАДЕНАТА КАРТА НЕ ТРЪГНА! НЕ ЧЕ МУ ИМАШЕ НЕЩО, НО НЕ СЕ СТАРТИРАШЕ... ТРЪГВАШЕ И СПИРАШЕ - КАТО ПРИ СОФТУЕРНА ГРЕШКА... ЗАКАЧИХ ГО НА КОМПА И ДОБРЕ ЧЕ ЗНАМ КОЕ КЪДЕ И ЗАЩО Е ...!!! ИЗТРИХ МУ 2/3 ОТ НЕНУЖНИ ФАЙЛОВЕ И ПАПКИ - св ФАЙЛОВЕ ЗА ГАРМИН хт, ЧЕК И СУМ ФАЙЛОВЕ, НЯКАКВИ НЕЗНАЙНИ КАРТИ ОТ АПАРТИ ПО-ВИСОК КЛАС И Т.Н.... НАХВЪРЛИЛИ БЯХА ВСИЧКО В НЕГО ПРОСТО ТАКА! НЕСВЕДУЩ БИ ТРЪГНАЛ ЗА СОФИЯ ДА СЕ ОПРАВЯ С ТИЯ ТЪПАНАРИ!!! ПОСЛЕ ГО ПУСНАХ НА ЪПДЕЙТ, КАЧИ И НОВА ВЕРСИЯ НА СОФТА! И ТОВА НЕ БЯХА НАПРАВИЛИ В ГЕОГТРЕЙД! А СА ДЛЪЖНИ! ОТ БУЛКОМ ВЗИМАТ ГОТОВИЯ АПАРАТ С КАРТАТА ОТ ТЯХ! ОПРАВИХ МАШИНКАТА И СЕГА Е БЕЗ ГРЕШКА! НО СЪМ КОПИРАЛ ЦЯЛАТА ОРИГИНАЛНА ТЯХНА ИНСТАЛАЦИЯ И АКО ЧЕТАТ ТОВА МОГА ДА ИМ ПРАТЯ НА ДИСК ТЕ ДА ПОДКАРАТ НУВИТО С ТАЯ БОЗА!
А цените! сега гледам , че продължават да обявяват наличност без карта и то вече п
од 400лв! Настина са си монополисти и си правят точно каквото си искат!