НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 23, 2012, 02:19:44

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Карти
| | |-+  Карти на БГ Рутинг и Навител 5.0.4
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: Карти на БГ Рутинг и Навител 5.0.4  (Прочетена 395 пъти)
fiery
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 8

« -: Декември 29, 2011, 01:48:36 »

Здравейте,
Бих искал да закупя картата на БГ Рутинг за Navitel, но се сблъсках със следния проблем. Инструкциите на bgroutingmap.com са за Navitel 3.2.6. Демо картите на БГ Рутинг за София и Плевен са в nm2 формат. Тази на Навител в nm3. Ако ги сложа всичките в папка Maps на NavitelContents, се вижда само nm3. Ако извадя една nm2 карта (напр. Плевен) и я сложа в друга папка, вече мога да я добавя като потребителска карта. На пръв поглед демо картата на Плевен работи.

Въпросът ми е, ако си закупя "Рутираща карта на България" + Navitel за 56 лв., картите, ъпдейтите и активацията ще работят ли с Navitel 5.0.4?
Активен
Nicky
Бързо научавам
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 52

« Отговор #1 -: Декември 29, 2011, 09:22:54 »

Да, ще работят, не се притеснявай. Аз ползвам легална BGRoutingMap с последната версия на Navitel и няма проблеми със съвместимостта.
Активен
lubomir
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #2 -: Февруари 09, 2012, 12:04:49 »

Здравейте,
аз да не отварям нова тема, защото би била със същото заглавие  Grin да попитам след като си закупих NAVITEL за източна Европа от Андроид маркет (без много да чета насам натам) видях, че картата на България не е точно БГ Рутингмап и е доста по-старичка по мое мнение (съдя по липсата на магистрала Люлин). След като попрочетох във форума разбрах, че наистина не е чисто БГ Рутингмап. Въпросът ми е как сега мога да си купя само карта без софтуеъра (НАВИТЕЛ) - търсих и не видях такава опция, има ли смисъл изобщо да купувам, след като данни от картата се използват в тяхната версия на картата за България ( но пък БГ рутингмап рутира по-добре, според мен и други колеги от форума)? И отделно имам платена карта за Гармин и платен ъпдейт за още 8 масеца - има ли вариант да го прехвърля да е за НАВИТЕЛ, тъйкато смених WINDOWS телефона с Андроид-ски.
И още нещо забравих да питам - тази официалната версия няма глас на български (само меню и клавиатура) - има ли вариант за български глас за НАВИТЕЛ 5.0.4 ?
« Последна редакция: Февруари 09, 2012, 12:07:34 от lubomir » Активен
baibradar
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 186

« Отговор #3 -: Февруари 09, 2012, 08:05:14 »

БГ глас има официален от навител както и няколко неофициални варианта. В форума има линкове потърси.
Активен
lubomir
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #4 -: Февруари 12, 2012, 08:58:11 »

БГ глас има официален от навител както и няколко неофициални варианта. В форума има линкове потърси.
Благодаря, намерих българския глас в официалния сайт и го инсталирах, но предполагах че се инсталира в комплект с програмата, но съм грешал.
 Поздрави
Активен
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010