НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 23, 2012, 08:49:06

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Корекции и грешки
| | |-+  Търсене по адрес
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: Търсене по адрес  (Прочетена 471 пъти)
orlie
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« -: Май 29, 2011, 09:30:46 »

След инсталиране на новата версия на картата 4.5, при търсене по адрес ми дава единствено град Враца. Там не съм ходил отдавна и нямам нито POI, нито съм търсил адрес там някога. Пре-индексирах няколко пъти и все тая. Оправи се чак като качих старата версия 4.4. С 5та версия съм на програмата. Май ще трябва да пробвам 3.5 (незнайно защо такъв голям скок).
Съжалявам, че не съм правил скриншотове, а само gdb на безумните маршрути които ми предлага тази програма в комбинация с картата. За съжаление за андроид нямам голям избор. Намирам тази програма и карта за почти напълно безполезни. Дано парите които съм платил помогнат поне картата да се подобри. Защото руската програма е като руските коли, определено...
« Последна редакция: Май 29, 2011, 09:33:55 от orlie » Активен
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 203

« Отговор #1 -: Май 30, 2011, 08:54:45 »

При търсене ощена първия етап пита ли за държава? Има ли два пъти България?
За Враца във версия 4.5 има грешки в няколко обекта и надписа за държава е дублиран. Вероятно оттам идва и грешката, вероятно се показват като резултати само тези няколкко обекта.

Руския софтуер е доста по-добър от руските коли SmileySmiley
Активен
orlie
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #2 -: Май 31, 2011, 06:55:26 »

Не, няма два пъти България. Не пита за страна. Опитах да търся от държава, избира България, само една и после в България има само Враца....
Активен
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 203

« Отговор #3 -: Юни 04, 2011, 08:14:54 »

Странно е това поведение на програмата. Вероятно прихваща за търсене само района с грешните обекти и не вижда останалата част от адресната база.

Качих на сайта следващата версия, сега няма да има проблем с дублиране на имена на региони.
Активен
DRAGOMIR
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 20

« Отговор #4 -: Юни 05, 2011, 10:08:40 »

Аз съм с  3 та версия на софта и версия на картата 4.5 ,нямам проблеми с търсенето по адрес.Ползвам 3 щото симисля че е по-оптимизирана 5цата много ми лаги и това не ми харесва.
Активен
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010