|
Vladek
|
 |
« Отговор #15 -: Април 24, 2009, 08:23:48 » |
|
Полека бе Виж за това кратко време, как къртата се изпъчи с ...гърди напред, пред останалите БГ карти Щом екипът съумя да стигне до тук, ще може и да пребори ...Грминският компилатор Та всички тези щуротии от ...човек се правят Евала на екипа за картето Екипът успява да направи добър и умерен баланс в развитието на картата Според мен, месечните ъпдейти на картата, само у сложняват и забавят развитието Щом се стигне до ниво, при което картата върши много добра работа, като това ниво -2.0, е хубаво да се премине на двумесечен ъпдейт, за да може да се отдели повечко време, и насочат пълноцелно усилията за ...вече по-добър ъпдейт в качествен и количествен аспект, при това с ...огромен скок Тези месечни ъпдейти, натоварват излишно екипа и му пречат да се ...развихри пълноценно Много ме кефи картето и си го ползвам, като основно
Скоро БГ ще свърши(не е толкова голяма) и ще се почне и с глезотиите
За сега темпото и усилията нека са в полза на ...пълнота, точност и ...бързина Пък след това, екстрите и глезотиите, ще се нарисуват по-бързо Силата на пътната карта е в точноста и пълното покритие на страната Всичко останало са ...екстри, разбира се не за подценяване, но не и от първа необходимост (мое мнение подтикнато от това, за какво ми е необходима пътната ГПС карта)
|