НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 23, 2012, 07:45:36

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Общи въпроси
| | |-+  Впечатления от картата
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] 2 Изпечатай
Тема: Впечатления от картата  (Прочетена 2281 пъти)
Vladek
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 188

« -: Юли 25, 2008, 05:57:09 »

Здравейте
Тия два дена дръпнах едно не дълто тигелче воден от картата на Пътър 1.5(изкарах я за сефте на извън градско кормуване)
Останах много приятно изненадан
На детелината на този не толкова грамотно направен разклон Цалапица-Пловдивка магистрала(идвайки от Пазарджик) , ми събра очите
От раз и без колбание ме поведе точно по извратената отбивка за магистралата посока Бургас и ме спусна на магистралата
Евала , все пак тази детелина е малко гадно скроена и пресичането ,и става нервно при изпускане на точната лента за отклонение за някъде
С удоволствие забелязах , че ме върти с лекота из Пазарджик , Велинград и Ямбол
На връщане от Стара загора не видя детелината която трябва да те свали на шосето за Пловдивската магистрала и поиска да ме метне от средата на моста вляво , но това вярвам ,че ще се коригира скоро
Друго което ми направи впечетление
На отиване към Велинград (по завойчетата) от време на време ме хвърляше в реката и пътувах успоредно на пътя , но в реката
Не разбрах на какво се дължи това временно изместване ,успоредно на пътя
Като цяло искам да отбележа ,че през тези измината 850км нямах нито един проблем свързан с неточност или с дезориентация
Свикнах си с нея и вече се улавям ,че напълно и се доверявам
От утре ще я водя на няколко дневна разходка из "Ямболска България" и ще имам възможност да я тествам малко по-задълбочено
С две думи - харесва ми
Чакам нетърпеливо ъпдейтите

Поздрави

Активен

gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

Публикации: 2101

« Отговор #1 -: Октомври 12, 2008, 06:02:02 »

Първите ми впечатления от новата версия 1.6!!!

Че е по-пълна да! Но новия компилатор е направил значително по-бързо отрисуването в картата, по-бързо става преизчисляването,доста по-интелигентно се държи при избора на маршрут! Има много, много качество в картата! Харесва ми! щях да забравя! новите икони в картата на точките - много са красиви , изразителни и удобни!!!!
Не успяхме да вкараме горите на България - почти са готови, но и това ще стане!
Да ни е честита!
Smiley
« Последна редакция: Октомври 13, 2008, 07:49:51 от gtsvg » Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
Veni
Бързо научавам
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 51

« Отговор #2 -: Октомври 12, 2008, 06:16:12 »

кога ще е на разположение за всички ни?
чакаме с нетърпение
Активен

Ride to live - live to Ride
MB S124 E250 TD OM605
Daihatsu Feroza 4x4 96hp

www.mbclub.bg
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: Октомври 12, 2008, 06:54:23 »

Ми то на сайта си пише, Вени ...  Wink  Smiley

http://bgroutingmap.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=57
но определено мисля, че този ъпдейт не е за пропускане... като обем и качество!!!  Smiley
« Последна редакция: Октомври 12, 2008, 07:04:08 от gtsvg » Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
Veni
Бързо научавам
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 51

« Отговор #4 -: Октомври 12, 2008, 08:32:30 »

тук
http://bgroutingmap.com/forum/index.php
пише
това:

Готова е версия 1.5 на BGRoutingMap. Покритието е разширено до 107 града и курорти, 85 с търсене по име на улица, 9 града с търсене по номер на улица.

за 1.6 още не е станало дума, и за това питам
Активен

Ride to live - live to Ride
MB S124 E250 TD OM605
Daihatsu Feroza 4x4 96hp

www.mbclub.bg
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: Октомври 13, 2008, 06:08:06 »

В "покритие" на сайта! е променено - днес навсякъде ще се промени!

http://bgroutingmap.com/index.php?option=com_content&view=article&id=85&Itemid=58

Поздрави!
« Последна редакция: Октомври 13, 2008, 06:10:22 от gtsvg » Активен

Vladek
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 188

« Отговор #6 -: Октомври 22, 2008, 02:15:27 »

V1.6

Вчера я "натиснах" малко из Търново
Приятно изненадам бях, как хубаво и лесно ме вкара в Търново та точно до мястото на срещата
Като си тръгнах от Търново ме изведе доста елегантно от тази ...."усуканата" детелина
Направо ме изкефи

Преди  няколко дни посетих Враца
Сравнително добре се държа, но из малките улички се позачуди на две-три места

Като цяло, това забавено ...преизчисление е поуправено и сега преизчислява доста по-бързо
Забелязвам, че гласовата командата за завоя е почти пред самият завой и не се налага да гледаш в картата на коя точно пресечка да завия

Тия дни се очаква да пътувам за Балчик и ще мога да събера още по-пълни впечатления

Доста работа е свършил екипът на картата по ъпдейта

Браво момчета

Благодаря ви
« Последна редакция: Октомври 23, 2008, 09:30:09 от Vladek » Активен

rvstarshois
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

« Отговор #7 -: Март 15, 2009, 08:58:23 »

С версия 1.9 съм. Все още преизчислява бавно.
Активен
rsvr
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 30

« Отговор #8 -: Март 18, 2009, 02:52:02 »

Колеги, защо никъде в темите не видях информация за това, как е свързана картата с тези на околните държави и/или със Сити Навигатор Европа?
Бъргария няма толкова много гранични пунктове и не мисля че е чак дотам сложна задача да се "свържат" картите.
Всички знаем , че не е хубаво да се работи с повече от една активна карта, но няма информация за евентуалните съвместимости на BGRoutingMap с някоя от горе-описаните.
Ако някой има впечатления по темата, нека да ги сподели.
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

« Отговор #9 -: Март 18, 2009, 08:48:52 »

Явно материалът във форума вече е много и никой не чете!!!! Четете темите отначало и ще намерите всичко - кое с кое и как е свързано! Има АБСОЛЮТНО всичко, от което се нуждаете като информация за картата.
И все пак - за да видите , че картата е свързана със съседите трябва да имате инсталирани най-новите версии на техните карти...
И тогава ще се убедите, че картата е свързана! С Румъния със сигурност! До скоро и със всички съседи, но съдейки по Вашите думи, то има проблем... ако всичко при Вас е изрядно... Това се дължи на постоянната промяна на картите и най-грубо казано "мустаците" на граничните пътища - сложно е за обясняване... По принцип съединяването на отделни карти е един от много сложните проблеми, но за да разберете трябват знания...
Активен

rsvr
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #10 -: Март 18, 2009, 11:37:49 »

Да, околните картите ги имам/последните версии/ и нямам проблеми с ползуването им съвместно с BGRoutingMap.
Идеята ми беше, че това е интересна информация и е редно да присъства в началната страница на сайта, за да може потенциалния купувач да го получи в "сдъвкан вид", без да е нужно да изчете половината теми във форума и да бъде залят от ненужна и излишна за него информация.

Активен
dtmf
Главен Модератор
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 234

E51+Holux m1000+SE Neo

« Отговор #11 -: Март 18, 2009, 07:08:39 »

1,9 при мен работи добре, а какъв е шанса Гармин да забележат картата,да сключат договор и да почнат да я правят с техния оригинален гармински компилатор?
Активен
rsvr
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #12 -: Март 19, 2009, 06:30:18 »

Да бе, тия от Гармин взимали % от производителя за всяко продадено копие.
Това ще направи картата трудно продаваема.
На всичкото отгоре ти вписват клауза в договора, че имаш право да продаваш само на ес-ди карти и нямаш право да продаваш мапсорс версии.
Поне така е с Геотрейдската карта. Ха-мерси!
И всичкото това, само за да ползуваш тяхния компилатор.
« Последна редакция: Март 19, 2009, 06:32:00 от rsvr » Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

« Отговор #13 -: Март 19, 2009, 06:53:50 »

Стойност на компилатора 5000 дол
На година 2000 дол допълнително
На всяко копие процент
Без мапсорс..
почакайте и съдействайте да стане картата още по-добра... ще има и 3Д... ЗНАМ.. и без МПС на Гармин..  Smiley
Активен

dtmf
Главен Модератор
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 234

E51+Holux m1000+SE Neo

« Отговор #14 -: Март 21, 2009, 11:31:19 »

Пък аз си мислех че от Гармин трябва да плащат на Петър за предоставената информация,а не той на тях. Мисля че гарминския компилатор си е по- добър от полския или който и да е друг.
Активен
Страници: [1] 2 Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010