НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 23, 2012, 07:38:03

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Общи въпроси
| | |-+  Проблем след ъпдейта на MapSource
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: Проблем след ъпдейта на MapSource  (Прочетена 909 пъти)
Арчи
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 30

« -: Юли 23, 2008, 04:49:21 »

След последния ъпдейт на MapSource /1.14.1 /, се появи проблем с картата на Петър. Програмата не тръгва докато не се деинсталира картата BGRoutingMap. Някой знае ли какъв е проблема и как може да се реши.
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

Публикации: 2101

« Отговор #1 -: Юли 23, 2008, 05:14:00 »

Мисля, че ти нещо си се замотал... такава грешка нямаше при мен!!! Изхвърли молдова, но я оправиха! и Опен проектите...
Деинсталирай, почисти от регедит - написано е там , където е описанието на Мапсорса и преинсталирай картата!
Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
Арчи
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: Юли 23, 2008, 07:58:46 »

Мисля, че ти нещо си се замотал... такава грешка нямаше при мен!!! Изхвърли молдова, но я оправиха! и Опен проектите...
Деинсталирай, почисти от регедит - написано е там , където е описанието на Мапсорса и преинсталирай картата!
Нищо не става.Деинсталирах и след това инсталирах на ново всичко, но проблема си остана същия. Докато не махна картата на Петър програмата не тръгва.
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: Юли 23, 2008, 08:04:54 »

Деинсталирай картата Wink през аддремув програм, след това и махни папката от С, гармин..., след това делетирай регистъра и през регедит, 3 клон отгоре надолу-Софтуер-Гармин - мапсорс - фамилии - нейната папка! Цялата махни!.. След това инсталирай картата пак, като не променяш пътя на инсталация!!! И кажи!! Да не излезе , че е от драйвера на мишката..
Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
Арчи
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: Юли 23, 2008, 08:26:20 »

Деинсталирай картата Wink през аддремув програм, след това и махни папката от С, гармин..., след това делетирай регистъра и през регедит, 3 клон отгоре надолу-Софтуер-Гармин - мапсорс - фамилии - нейната папка! Цялата махни!.. След това инсталирай картата пак, като не променяш пътя на инсталация!!! И кажи!! Да не излезе , че е от драйвера на мишката..
Нищо не разбрах. Деинсталирах и махнах всичко което е свързано с картата. След това я инсталирах на ново. Независимо от това проблема си остана. Преди ъпдейта на MapSorce нямах никакви проблеми. След това всички други карти си работят и не създават проблеми, освен картата на Петър.
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: Юли 23, 2008, 08:28:47 »

това направи ли го? Разбра ли какво  е?

след това делетирай регистъра и през регедит, 3 клон отгоре надолу-Софтуер-Гармин - мапсорс - фамилии - нейната папка! Цялата махни!.. След това инсталирай картата пак, като не променяш пътя на инсталация!!!
Активен

Арчи
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: Юли 23, 2008, 09:18:00 »

това направи ли го? Разбра ли какво  е?

Ако бях разбрал щеше да е добре. Не съм толкова на вътре в нещата. Ако можеш да обясниш по по разбираем начин, хич няма да е лошо.
Активен
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 203

« Отговор #7 -: Юли 23, 2008, 09:46:59 »

Можеш ли да променяш регистрите? Там където е записана картата, трябва да се промени поддиректория от име 'b' на '1'. В понеделник ще направя един пач и ще става по-лесно корекцията
Активен
Арчи
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #8 -: Юли 24, 2008, 09:30:10 »

Можеш ли да променяш регистрите? Там където е записана картата, трябва да се промени поддиректория от име 'b' на '1'. В понеделник ще направя един пач и ще става по-лесно корекцията
Здравей Петър. Ако ми обясниш как се променят тези регистри, ще се пробвам да ги преправя. Другия вариант е да чакам до понеделник.
Активен
Арчи
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #9 -: Юли 24, 2008, 10:44:44 »

Здравей Петър. Ако ми обясниш как се променят тези регистри, ще се пробвам да ги преправя. Другия вариант е да чакам до понеделник.
Здравей Петър.
След малко ровичкане / за съжление, с компютъра често си говорим на ВИЕ / направих точно това за което ми писа.Смених името на поддиректорията ''b'' на ''1'' и всичко се оправи.
Благодаря.
Активен
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010