НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 23, 2012, 07:16:24

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Карти
| | |-+  карта на Гърция за Гармин?
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: карта на Гърция за Гармин?  (Прочетена 1793 пъти)
xx
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« -: Юли 19, 2010, 09:28:39 »

Здравейте, първо ще се извиня, че пускам тема, каквато вече има, видях я.
Причината да пиша е, че линка към картата в темата не работи и на практика не ми е полезна.
Така че - моля помагайте, сравнително отскоро имам Гармин нуви 205 с инсталирана българска карта от геотрейд, но ми предстои пътуване до гърция и ми се ще да имам карта за там.
още нещо да кажа - свалих си от замунда mapsource city navigator europe... последния да затвори вратата.
та, с триста зора го инсталирах това чудо на компа си, и даже успях картата да си отключа.
успях и да избера Гърция и да си метна избраното на микроСД карта, и даже гармина май я вижда. (не успях подробно да разгледам, щото сега иска зареждане батерията).
Да, но картата там ми се струва много постна. По-специално Халкидики изобщо няма отбелязан нито един път на негов картата, а на Халкидики пътища има, знам щото съм ходил Smiley
Та въпроса ми е някаква по-подробна карта на Гърция, дето да може да кара човек без големи изненади да има с нея. Казвам големи, щото и в София, дето би трябвало да е картографирана перфектно е пълна с неточности картата на Геотрейд, и редовно се опитва да ме метне да минавам през невъзможни за минаване места.
Спирам, че станах многословен. Ако някой може да ми помогне, ще съм благодарен много!
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

Публикации: 2101

« Отговор #1 -: Юли 19, 2010, 12:04:15 »

http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1512  и през търсачката - има всичко!
Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010