Здравейте, първо ще се извиня, че пускам тема, каквато вече има, видях я.
Причината да пиша е, че линка към картата в темата не работи и на практика не ми е полезна.
Така че - моля помагайте, сравнително отскоро имам Гармин нуви 205 с инсталирана българска карта от геотрейд, но ми предстои пътуване до гърция и ми се ще да имам карта за там.
още нещо да кажа - свалих си от замунда mapsource city navigator europe... последния да затвори вратата.
та, с триста зора го инсталирах това чудо на компа си, и даже успях картата да си отключа.
успях и да избера Гърция и да си метна избраното на микроСД карта, и даже гармина май я вижда. (не успях подробно да разгледам, щото сега иска зареждане батерията).
Да, но картата там ми се струва много постна. По-специално Халкидики изобщо няма отбелязан нито един път на негов картата, а на Халкидики пътища има, знам щото съм ходил

Та въпроса ми е някаква по-подробна карта на Гърция, дето да може да кара човек без големи изненади да има с нея. Казвам големи, щото и в София, дето би трябвало да е картографирана перфектно е пълна с неточности картата на Геотрейд, и редовно се опитва да ме метне да минавам през невъзможни за минаване места.
Спирам, че станах многословен. Ако някой може да ми помогне, ще съм благодарен много!