Темата я бях обещал и нека се счита за продължение на 2 други материала, които не е лошо да бъдат прочетени...

1/ http://bgroutingmap.com/forum/index.php/topic,315.0.html
2/ http://bgroutingmap.com/forum/index.php/topic,259.msg2591.html#new - отг. 9Първо се извинявам за лошото качество на снимките, но ги направих с телефона , а не с фотоапарата, но смисълът е по-важен.
И така - снимал съм навигацията Нави България - 5 инчовата. Менюто, възможностите и накрая ще направя обобщението.

- тук вече започват да се разкриват възможностите на апарата!

- 16 бандов еквалайзер - идеален звук!

- програмата за гледане на филми и клипове - уникално качество, но вече си бях изтрил клипчето, че ми трябваше място за музиката!

- програмата за гледане на графични файлове - много добра - тук съм си направил едни карти - картинки на румъния и др. държави - ориентировъчно... Иначе навигацийте са си супер!

- блутута! работи перфектно и се сдвоява без проблеми устойчиво!
ВЕЧЕ ГОВОРЯ ПРЕЗ НАВИГАЦИЯТА, БЕЗ ДА ПИПАМ ТЕЛЕФОНА, НАБИРАМ НОМЕРА И Т.Н.!!!
Нещо повече - имам бърз интернет през ЖСМа - 3G, още не съм си сложил скайпа и айсикюто...По-дълбоко в менюто - тук интересното са настройките... на какво ще видите...

Тъкмо бях включил навигацията и не я изчаках още... В стаята вътре спокойно си "държи"спътниците, което за гармин е непостижимо!!!

Настройки... -

И пак настройки ... -

ФМ трансмитера е уникален.

Зададох му честота, намерих я на цифровото радио в колата и сега , освен , че слушам музиката си , която навигацията излъчва на УКВ, то и гласовите предупреждения и звуковите от включената навигационна програма ги слушам през радиото със супер качество. Може да си увеличаваш и намаляваш звуците с едни по-тънки настройки в навито и на радиото на колата !
УНИКАЛНО!!!
ЮСБ-то... - тук има 2 режима - ще ги видите... супер е ! - връзката с компа!

От нави пач - следва това и си избираш навигационната програма , която си си качил

И така - за около 300лв с закупена 8 гб карта!!! имам 5 инчова навигация, с неограничен брой навигационни програми с пълни функции и визуално отразяване! Имам блутут, говоря по телефона и набирам без да го търся и ровичкам, като е възможно да слушам звука през колонките на колата - както и музиката - със идеално стерео, долби и т.н.!..
Имам посредством телефона си и бърз интернет в навигацията!!! телефонът не е скъп, но е доста модерен и взет специално за целта - Самсунг L700 - 230лв, като той пък снима навън доста добре и прави и клипчета.
Така за около 450 лв постигнах пълна комуникационна и навигационна гарнитура !!!
В момента за такива пари можеш да се радваш ако закупиш апарат Гармин от серията 2хх с блутут. но най-вероятно няма да може , защото няма да останат пари за СД карта - 8гб - близо 40лв!!! Впрочем Гармина не чете такива карти, най-много 4 гб...
За качеството на показаните в снимката качени навигационни програми няма да говоря - то се подразбира... И който е запознат с тях е наясно!