НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 22, 2012, 01:35:23

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  GPS
| | |-+  Goclever
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: Goclever  (Прочетена 401 пъти)
soteto
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« -: Септември 11, 2009, 12:38:32 »

Купих си нов Goclever3535,но след една седмица нещо блокира и нищо не можа да го съживи.Върнах го в магазина щото е в гаранция и евентуално ако неможе да се оправи ми предлагат Goclever3584.Ако някой има представа от плюсове и минуси за двата модела нека сподели.Виждам,че има разлика в процесорите.На 3584 няма регулатор на звук и вкл.изкл.захранване.Кой е по нов модел?
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

Публикации: 2101

« Отговор #1 -: Септември 11, 2009, 01:44:40 »

Прегледах в нета сега за това чудо... Ами какво да кажа...   Sad  
Карти на ТелеАтлас - скоро покритие на България няма да имат нормално...
Къде ще го ползвате не знам... някъде в чужбина.. Но не и в Източна Европа!
Бюджетен е уреда, но на Гармин не са много по-скъпи, а вече всичко е ок при картите и софта за Гармин! Разбридано е до  края...
Процесорите са някакви измислени...Operating Platform WINCE 5.0 NET, linux OS optional
Не знам.. за мен Гармин са си №1 ... Ако можете си вземете Гармин, ако трябва с малко доплащане и ако нямате такъв...

« Последна редакция: Септември 11, 2009, 01:52:46 от gtsvg » Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
soteto
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #2 -: Септември 11, 2009, 02:36:06 »

Софтуера е на Мирео и като начинаещ съм доволен,но факта е ,че съм залитнал вече а и друго не ми предлагат.Явно ,че тук се обсъждат по висок клас уреди,а и никъде не го срещнах във форума.НА3535проц.е 400MHZ,а на 3584 е двуядрен атлас3 384MHZ.Въпроса ми беше по скоро за това.
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

Публикации: 2101

« Отговор #3 -: Септември 11, 2009, 02:44:34 »

По принцип в нашия форум се обсъжда софтуер на Гармин, възможно на Навител и уреди на Гармин. Ако се упоменават в новините други, то е само като някоя новост, която си заслужава.
Когато се купува ЖПС, то се гледат няколко неща - картовата обеспеченост, честотата на ъпдейтите на картите, покритието на картите... След това надеждността на уреда, удобството при работа с него, най-накрая "екстрите" , които уредът предлага... Има ПДА-та на ВИН СЕ 5 , на които може да се качва софт на други компании - например Гармин Мобайл ХТ... Но на Вашия уред дали е възможно и как стоят нещата със софта, също не е ясно...
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 02:53:21 от gtsvg » Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010