НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 22, 2012, 12:43:44

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Корекции и грешки
| | |-+  ГРЕШКИ показани чрез Screenshot
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 [2] 3 Изпечатай
Тема: ГРЕШКИ показани чрез Screenshot  (Прочетена 2902 пъти)
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 203

« Отговор #15 -: Октомври 01, 2009, 08:58:39 »

Мерси за корекциите.
Да, става с велосипед, няма значение с какво е записан трака, стига да е само по улици за леки автомобили. Ако минаваш с велосипеда през някой тротоар или през детска площадка Smiley тогава трябва да маркираш след това с точки началото и края на мястото, което не е за автомобили.
Активен
DRAGOMIR
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 20

« Отговор #16 -: Април 15, 2011, 06:07:08 »

Ако може да бъде променено навигирането ,по-предложеното от мен.Град РУСЕ ,маршрута е от центъра до дружба 3 бл 17.Добавям снимки.
На 1вата снимка е маршрута предложен от навигацията,2-рата снимка е предложен от мен,3-тата снимка е маршрут от друга навигация
Хранителния магазин след блок 13 се казва вече ПЕНИ .
Активен
DRAGOMIR
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #17 -: Април 16, 2011, 09:14:11 »

Днес направих още една съпоставка, относно предния ми пост.Карта Bgroutingmap формат Навител и Гармин.Настройките  на маршрута и на двата софтуера са избрани еднакви <бърз>.
Активен
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

« Отговор #18 -: Април 18, 2011, 10:53:06 »

ОК,
коригирани са някои от улиците в квартала и сега рутирането ще бъде по "новия" път.
Активен
DRAGOMIR
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #19 -: Април 18, 2011, 06:03:58 »

Благодаря за поправката ,не знам дали и  това  също ще се оправи след корекцията ,прикачам снимките.При Гарминската карта всичко е нормално.
Тръгвам от Мартен крайна цел е горепосочения адрес ->движа се по бул България и когато стигна детелината не  ме прекарва през нея да хвана бул Христо Ботев ,продължава към изхода на града докато стигне до място където мога да завъртя  и пак се стреми да ме прекара през Гоце Делчев .Мисля че на по-старите версии на картата ме прекарваше  през детелината. 
Активен
DRAGOMIR
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #20 -: Април 19, 2011, 07:59:46 »

ПИНКО  Wink
Активен
Николай Милев
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #21 -: Май 10, 2011, 09:29:55 »

Има грешка в рутирането на входа на Габрово от Севлиево - при прекаран маршрут по околовръстното на Габрово на детелината навигацията те кара да правиш странни маневри докато верния път - аз следвах табелите , е със завол на ляво по късия път.
Активен
DRAGOMIR
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #22 -: Май 11, 2011, 08:07:41 »

ОК,
коригирани са някои от улиците в квартала и сега рутирането ще бъде по "новия" път.

Няма промяна,все си е така(с последната  версия на картата съм).В смисъл тръгвам от гореспоменатия блок посока център ,и пак ме прекарва през Гоце Делчев.
« Последна редакция: Май 11, 2011, 08:11:53 от DRAGOMIR » Активен
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

« Отговор #23 -: Май 12, 2011, 08:18:09 »

Какви настройки си направил за рутиране? Най-бърз маршрут... Да няма ограничения да отбягва нещо...

Нали за тази детелина и входа в квартала говорим?

Активен
DRAGOMIR
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #24 -: Май 12, 2011, 10:05:29 »

Ами мисля че настройките са правилни .И ако е от значение ползвам версия 3.5.0.1400 щото новата 5 версия много лаги  не знам  дали е от картата но е много дразнещо.Добавил съм и един маршрут току що направен  на който се вижда че не минавам през детелината посока Мартен,което от друга страна са си километри повече.Днес по-обратния маршрут тествах също не хващам детелината ,а би трябвало да е както на шотовете които си пуснал.
Активен
DRAGOMIR
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #25 -: Май 13, 2011, 04:29:08 »

Явно не съм видял вчера правилно.Днес проверих отново за да съм по-сигурен,и наистина дава маршрута който си показал на шотовете.Но обратния път към Мартен не ми го прави по-същия маршрут ,а ме кара през Гоце Делчев ,това защо е така?
Активен
baibradar
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 186

« Отговор #26 -: Октомври 13, 2011, 03:36:24 »

Има грешка в детелината на магистрала Тракия при Пазарджик.

Активен
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

« Отговор #27 -: Октомври 19, 2011, 12:31:51 »

Има проблем при някои детелини. Вероятно новата версия на МапЕдит-а вероятно компилира картата по различен начин и досегашната зададена скорост на детелините, вече не е достатъчна за да рутира правилно.
Активен
baibradar
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 186

« Отговор #28 -: Октомври 19, 2011, 01:09:10 »

Този проблем с детелината съществуваше и при по ранните версии на картата които са компилирани с по-стара версия на мапедита. Аз мислех че от Навитела и за това не съм писал за него. Явно за да се избегнат такива неща трябва за по сигурно да се слагат ограничения за маневри на нодовете.
Активен
Николай Милев
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #29 -: Ноември 24, 2011, 12:08:08 »

Каня се да напиша това от септември и все не намирам време Undecided Понеже тогава си ползвах отпуската и пообикалях та ми направи впечатление следното: При задаване на маршрут от Старосел към Раковски в с. Стряма ме прекарва през неасфалтираните улици в покрайнините вместо през официалното отклонение - асфалтирания път който е в центъра на селото - настройки къс маршрут и избягвай черни пътища. Подобен проблем видях и при пътуване от Жеравна до Шкорпиловци - маршрут "бърз" - в Сунгурларе ме прекара през някакви тесни и "бомбардирани" улици с кратери вместо дупки. В Жеравна също ми направи впечатление че като главен път е отбелязан един павиран доста второстепенен вместо асфалтирания и от години официален път. В София ми направи впечатление че липсва локалната улица която се спуска пред Интерпред и стига до бул Самоков - дадена е че завива под сградата и се свързва с Елемаг а такава връзка никога не е имало - тя е пешеходна...
скрийншотове след малко

за останалите 3000км минати по картата забележки общо взето нямам с изключение на някои дреболии
« Последна редакция: Ноември 24, 2011, 12:37:49 от Николай Милев » Активен
Страници: 1 [2] 3 Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010