4i4o
Уча се
Неактивен
Публикации: 11
|
 |
« -: Май 25, 2009, 02:15:00 » |
|
Здравейте Имам хюндай Санта Фе 2008г с навигация Kenwood. Картата която е вътре е отлична за София, мнооогооо слаба за останалата част от страната и Гърция. Това от личен опит.Може ли да получа карта - по-подробна разбира се и упътване за инсталирането и , което да е като за второкласник - един вид човек който знае само да чете полупознат текст. Поздрави
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
peterhr
|
 |
« Отговор #1 -: Май 25, 2009, 02:22:26 » |
|
Здравей, провери точно модела на Kenwood-a. По принцип инсталацията е много лесна. Или се натискаше два пъти POWER или се натискаше един път и втория се задържаше. Така екрана пада напълно хоризонтално и под него се вижда слот за SD карта. Пъха се карта вътре и не се прави нищо друго. Тя автоматично се прочита и показва.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
4i4o
Уча се
Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: Май 25, 2009, 03:01:02 » |
|
Изненадан съм от точния и бърз отговор. Благодаря. Как мога да получа картата? Моделът на апарата мисля че беше седем хиляди и нещо - по-точно довечера след справка
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
4i4o
Уча се
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Май 25, 2009, 03:59:16 » |
|
Пак аз за съжаление. В слота за SD какво влиза - cd, флаш или нещо се прави да стане sd слот Какво трябва да поръчам
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
peterhr
|
 |
« Отговор #5 -: Май 25, 2009, 04:07:30 » |
|
Картата се предлага записана на microSD, като в комплекта има и SD преходник. Взима се малката част, слага се в голямата и после голямата в навигационната система.
Трябва да поръчате "Вариант флаш памет".
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
4i4o
Уча се
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: Май 25, 2009, 04:13:37 » |
|
Като вкарам това нещо ще загубя ли картите на европа - в момента без да поставям носител имам карти на цяла европа а май и повече ,  и как да махна проклетото трасиране дето чертае по картата ми Направо ме е срам от глупавите въпроси Благодаря
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
peterhr
|
 |
« Отговор #7 -: Май 26, 2009, 09:02:25 » |
|
За картите на Европа няма да се изтрият. За да се покаже BGRoutingMap трябва да се влезе в меню за управление на карти и да се махне чавката на CitiNavigator. Ако се пътува извън България, трябва от същото меню да се сложи чавката.
В книжката на Kenwood-а трябва да е описано как се изключва показване на активния трак. Трябва да е в менюто за запис на тракове (Manage My Data -> TRACKS).
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
4i4o
Уча се
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: Май 27, 2009, 04:03:09 » |
|
Навигацията е 7200 по преведения халваджийски тефтер, който ми дадоха Индкомерс и обща представа от интернет. Има ли някакъв номер - мисля, че имаше някакъв ID за гледане и за пращане.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
peterhr
|
 |
« Отговор #9 -: Май 27, 2009, 08:45:15 » |
|
Навигацията има UnitID, вижда се от меню ABOUT. Но реално не трябва, защото картата е заключена за флашката. Картата няма да се мести на вътрешната памет, а ще си се прочита от флаш паметта.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
4i4o
Уча се
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: Май 27, 2009, 10:48:15 » |
|
а тази флашка остава в навигацията и аз нямам ангажимент като рестарт и т.н.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
peterhr
|
 |
« Отговор #11 -: Май 29, 2009, 04:03:48 » |
|
Да, флашката си остава в навигацията.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
4i4o
Уча се
Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: Май 29, 2009, 04:38:04 » |
|
Направих поръчка. Да видим какво ще се получи и дали ще се справя. Ако не - пак във форума. Поздрави
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
4i4o
Уча се
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: Юни 03, 2009, 11:28:57 » |
|
Получих картата. Благодаря Сега само я поставям в Кенууда и рестартирам или я слагам в лаптопа, свалям кирилизация, слагам я на картата и тогава в навигацията
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
peterhr
|
 |
« Отговор #14 -: Юни 03, 2009, 01:11:36 » |
|
Сложи я в Кенууд-а. Той ще я разчете. Виж дали е версия на кирилица или на латиница. АКо е на кирилица, трябва да я сложиш в лаптопа и с програмката от сайта да я обърнеш на латиница. Софтуера в Кенууд-а няма да може да търси на кирилица, освен ако не си поиграеш и да пробваш с руско меню ако има вградено (в ГарминХТ).
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|