НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 20, 2012, 12:58:28

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Общи въпроси
| | |-+  ПОМОЩ ???
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: ПОМОЩ ???  (Прочетена 820 пъти)
danko
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« -: Март 26, 2009, 10:54:32 »

Здравейте ! Много четох , но нищо не разбрах ....   Ветеринарен лекар съм , а ние рано или късно заприличваме на пациентите си..    Grin
Та на въпроса: Купих си миналата година ГАРМИН НУВИ 200 от ТЕХНОМАРКЕТ с карта на България. Но проблема е че съм от Хасково а този град според Нувито има само 2-3 улици...  Sad  .Четох някъде за безплатни ъпдейти в рамките на първата година (може и да не тук)...чета 141 града с подробни карти....е сигурно и Хасково го има но проблема мие че съм много бос на тема компютри и най-вече с мапсорса и тем подобните програмки.
Въпроса ми е - има ли някои от Хасково или близък град до Хасково които може да ми качи новите карти и ПОИ защото сам явно няма да се справя.Съгласен съм и срещу заплащане защото в противен случай Гарминчето ми става почти ненужна вещ заради която само могат да ми счупят стъклото на колата.Не се смейте и не ме нападайте ....вещ съм в друга сфера...просто наистина се нуждая от помощ
Благодаря предварително !!!
Ако се появят самаряни отговарям на тел : 0888 809 959 както и за безплатни консултации  Wink

п.п.По принцип пътувам доста и с радост бих споделил ако някъде нещо е нередно по картата,стига да знам къде и кой да уведомя  Huh?
« Последна редакция: Март 26, 2009, 10:59:16 от danko » Активен
rsvr
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 30

« Отговор #1 -: Март 27, 2009, 09:42:47 »

Колега, в никоя карта на България гр.Хасково не е само няколко улици.
Прочети си инструкцията на нувито. Най-вероятно в момента ти е включена картата на Европа, а тази на БГ е изключена.
Другата възможна причина е да разглеждаш картата без да си я приближил достатъчно и да виждаш само най-големите улици.
Ще се наложи да отделиш време , за да си прочетеш инструкцията за работа на нувито. Нещо не правиш както трябва....
Активен
danko
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: Март 27, 2009, 04:28:28 »

Колега,аз че сам бос по темата е вярно , но не чак толкова. Значи картата ми е
" OFRM Geotrade BG V4.40
     (1) BGNorth,BGSofia,BGSouthCenter,BGSouthEa.... " и нататък не се вижда.
Сложена е отметка на тази карта. То  и друга няма. Когато я махна (отметката) България съвсем обеднява от към второкласни пътища. Карта на Европа изобщо няма. Има налични само основните пътни артерии.Ако има още някъде да се слагат отметки - може. Но Стара Загора,Пловдив,София и доста други градове си ме води до адрес. Мисля че мие стара версията на картата. Гармина е закупен миналата година в края на м.юни от Техномаркет. Най вероятно с тогавашната актуална карта която беше вградена в навигаторчето - най-вероятно като бонус. Продаваха я отделно на диск и по спомен мисля че беше към 150 лв.
Така че болката ми за сега си остава  Cry Cry Cry
Активен
dhv
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 13

« Отговор #3 -: Март 27, 2009, 06:04:39 »

Ти имаш картата на Geotrade, значи не си за този форум.
По принцип имаш право на 2 години безплатни актуализации за OFRM Geotrade от момeнта на закупуване. В момента последната и версия е 4.80. Трябва да получаваш на мейла си известия за новите версии на картата, но преди това трябва да си я регистрирал в сайта им. Към уреда трябва да имаш инструкция за експлоатация, заедно с инструкция на картата и как да я регистрираш. Повече информация в сайта на Offroad Bulgaria forum (търси го в гугъл, да не давам директен линк към "вражески" форуми  Grin.)
« Последна редакция: Март 27, 2009, 06:06:24 от dhv » Активен
rsvr
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 30

« Отговор #4 -: Март 28, 2009, 11:58:05 »

Данко, ъпдейтни си картата и пиши дали е решен проблема.
Версия 4,40 е доста стара, надявам се че с последната версия проблемът ти ще е оправен.
Активен
danko
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: Април 16, 2009, 10:13:36 »

проблемчето изчезнааааа  Wink
сега съм с версия 4.80 ,цветна шарена и подробна
Благодарство за съветите !!!
Активен
stbozhanov
Бързо научавам
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

« Отговор #6 -: Април 19, 2009, 11:23:08 »

Много странни теми и хора се появяват в този форум.  Angry
Активен
Vladek
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 188

« Отговор #7 -: Април 20, 2009, 06:17:30 »

Странно
Нали тук си говорихме за BGRoutingMap
Активен

forester
Бързо научавам
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 57

« Отговор #8 -: Април 23, 2009, 10:16:17 »

Направете си изводите!!! Roll Eyes
И се борете!
Активен
Vladek
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 188

« Отговор #9 -: Април 24, 2009, 07:58:23 »

Направете си изводите!!! Roll Eyes
И се борете!
Ми хайде
Рипай у ...кама сутрата и показвай нови хватки!
Активен

Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010