Здравейте ! Много четох , но нищо не разбрах .... Ветеринарен лекар съм , а ние рано или късно заприличваме на пациентите си..

Та на въпроса: Купих си миналата година ГАРМИН НУВИ 200 от ТЕХНОМАРКЕТ с карта на България. Но проблема е че съм от Хасково а този град според Нувито има само 2-3 улици...

.Четох някъде за безплатни ъпдейти в рамките на първата година (може и да не тук)...чета 141 града с подробни карти....е сигурно и Хасково го има но проблема мие че съм много бос на тема компютри и най-вече с мапсорса и тем подобните програмки.
Въпроса ми е - има ли някои от Хасково или близък град до Хасково които може да ми качи новите карти и ПОИ защото сам явно няма да се справя.Съгласен съм и срещу заплащане защото в противен случай Гарминчето ми става почти ненужна вещ заради която само могат да ми счупят стъклото на колата.Не се смейте и не ме нападайте ....вещ съм в друга сфера...просто наистина се нуждая от помощ
Благодаря предварително !!!
Ако се появят самаряни отговарям на тел : 0888 809 959 както и за безплатни консултации

п.п.По принцип пътувам доста и с радост бих споделил ако някъде нещо е нередно по картата,стига да знам къде и кой да уведомя