НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 20, 2012, 12:49:24

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  GPS
| | |-+  Навигация за кола
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: Навигация за кола  (Прочетена 3530 пъти)
Johnytoo
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« -: Май 10, 2008, 01:41:08 »

Здравйте на Знаещите,
Навярно въпроса ми ще Виразсмее но кото новак ще си го позволя.
Мога ли да използвам тази карта във вградена навигация в колата ми,чийто европейски карти са на navteq.
Благодаря предварително
Активен
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 203

« Отговор #1 -: Май 14, 2008, 01:44:44 »

Тази карта за момента може да се използва в мултимедийни системи Kenwood, чийто GPS модул е разработен на основата на Гармин.
Активен
hricava
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 18

« Отговор #2 -: Май 16, 2008, 11:44:02 »

Kenwood Garmin Compatible GPS
Активен

Yesterday: GPS... What is that?
Today: GPS... I'm GPS user,
Tomorrow: GPS... I do tracking,
Future: GPS... I draw GPS map.
yordanov
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #3 -: Юли 20, 2008, 11:00:51 »

ЗДРАВЕЙТЕ,иска ми се и аз да бъда полезен с нещо и затова ще оставя тук един линк към една архива в търсенето на която изпотроших доста време и нерви.В интерес на истината ,тази архива съдържа и доста нови неща служи както за ъпгрейдване така и за доунгрейдване.Поздрав!!

http://www.gpsinformation.org/perry/
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

Публикации: 2101

« Отговор #4 -: Юли 21, 2008, 02:52:23 »

По принцип форума е базиран на картата на Петър за ВСИЧКИ  гармински уреди !
Не считам за удачно разглеждането на други системи за навигация извън тематиката Гармин
Устройства и проблеми , свързани с тях - ДА, но за Гармин!

Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
Vladek
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 188

« Отговор #5 -: Юли 21, 2008, 03:09:26 »

По принцип форума е базиран на картата на Петър за ВСИЧКИ  гармински уреди !
Не считам за удачно разглеждането на други системи за навигация извън тематиката Гармин
Устройства и проблеми , свързани с тях - ДА, но за Гармин!

Сори
Махнах поста
Извинявам се за недоразумението

Поздрави
Активен

gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: Септември 10, 2008, 01:50:37 »

Една информация!

Със сигурност знам, че в Кишинев /Молдова/ има сервиз, в който на абсолютно всички автомобили, имащи вградена навигация /независимо от марката!/ могат и преправят тази навигация да работи с гармински карти, като картите са на СД!!!, т.е. ползва се екрана и оптичното устройство! Струвало 300 долара, прави се 1 ден, не допускат никой до колата! Дори собственика!
Това е и ниша за бизнес, но се изискват глобални знания и апаратура поне за 10 000 лв, доколкото съм поразпитал ...
Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
Vladek
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 188

« Отговор #7 -: Септември 10, 2008, 08:38:51 »

Хубава инфо
Кишинев е далеч
Тук в БГ няма ли подобни "факири"
Поздрави
Активен

gadev
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 23

« Отговор #8 -: Март 31, 2009, 12:24:22 »

Една информация!

Със сигурност знам, че в Кишинев /Молдова/ има сервиз, в който на абсолютно всички автомобили, имащи вградена навигация /независимо от марката!/ могат и преправят тази навигация да работи с гармински карти, като картите са на СД!!!, т.е. ползва се екрана и оптичното устройство! Струвало 300 долара, прави се 1 ден, не допускат никой до колата! Дори собственика!
Това е и ниша за бизнес, но се изискват глобални знания и апаратура поне за 10 000 лв, доколкото съм поразпитал ...

можеш ли да разпиташ твоите молдовски приятели къде се намира това чудо в Кишинев? предполагам хората от форума на молдовската карта ще са чували, а ти имаш връзки там Smiley
Активен
pm03
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #9 -: Август 18, 2009, 11:45:16 »

Една информация!

Нещо не ми се вярва в градски легенди, па били и молдовски!
Такава панацея , без да изкормят всичко и да ти оставят само дисплея- не става!
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

« Отговор #10 -: Август 18, 2009, 03:30:47 »

До сега никой не е лъгал в този форум!!! Включително и аз!!! Моля да мислите преди да пишете! И да не обиждате!
Хайдер, собственикът на картата на Молдова, наш голям приятел, сам ми е казал и сам си е поставил такова устройство в Лексуса! Сега се е прицелил в най-новия му модел - той е с навигация , проектирана на предното стъкло! /лазерно проектиране/  Дано си го вземе...
« Последна редакция: Август 18, 2009, 03:33:58 от gtsvg » Активен

Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010