НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 20, 2012, 12:48:34

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Карти
| | |-+  карта от nuvi250 на nokia6220
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: карта от nuvi250 на nokia6220  (Прочетена 647 пъти)
bascho
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« -: Януари 31, 2009, 10:32:17 »

Здравейте имам следния въпрос. Имам nuvi250 със подробна карта на България (мисля че от преди 3 месеца но все пак подробна). Искам да прехвърля картите да си ги ползвам и на GSM апарата, който е nokia6220, тъй като той е винаги в мен а навигацията си стои в колата а често пътувам със други автомобили.
 Пробвах само да копирам карта в паметта на телофона на който има инсталиран GarminMobileTX последната верися от сайта на Гармин, но ми дава че картата не може да бъде отключена с  ID-то на картата памет на телефона. Другото което е, че в гармина има следните фаилове:
1.GarminDevice.XML
2.garminsw.log
3.gmapbmap.IMG
4.gmapbmap.SUM
5.gmapprom.IMG
6.gmapprom.SUM
7.GMAPSUPP.IMG
8.GMAPSUPP.UNL
9.gmaptz.IMG
10.gmaptz.SUM
 Някакви идеи и съвети?Huh?
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

Публикации: 2101

« Отговор #1 -: Януари 31, 2009, 11:55:50 »

Постави много въпроси , съдържащи едва ли не цялото знание за работата с жпс.. За всичко това има отговори във форума, но трябва да се чете - започни от тук - http://bgroutingmap.com/forum/index.php?topic=118.0
Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
bascho
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« Отговор #2 -: Февруари 02, 2009, 11:26:45 »

OK това го прочетох и не ми свърши почти никаква работа, но както и да е. Въпроса ми е може или не може, ако може кои програми  са ми необходими. Не съм искал подробно упътване как да го направя. Ще се поразровя и ще почета но ще е по лесно ако имам някаква основа. Мерси за темата иначе интересни неща попрочетох (y)
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

Публикации: 2101

« Отговор #3 -: Февруари 03, 2009, 11:45:28 »

1/ сум файловете спокойно можеш да изтриеш..
2/ всяка карта, ако е качена на апарат в готов имг файл има унл - отключващ файл с 25 значен код - той се определя от ид на апарата и картата
3/ имаш карта на България на Петър... от 3 месеца - що не си я ъпдейтнеш за по-нова и да получиш правата за 1 година безплатни ъпдейти? за съответния апарат , за който е купена!
4/ Всяка карта е за 1 уред и така е по всички фирми по света!!! Въпросът ти е пряко свързан с нарушаването на лицензионното споразумение и е направо обиден за екипа и създателя на БГРоутингМап!...
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 06:39:39 от gtsvg » Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010