Здравейте всички

Пресняк съм във използването на WM и GPS
наскоро се сдобих с HTC touch HD инсталирах му Garmin v. 5.00.20.wp
Ще ми се да помогна за доработката на картата но имам проблем с траковете ....
Записвам ги, показва ми ги на картата на устройството, но не мога да ги експортирам - липсва ми бутона Manage от менюто на траковете и следователно не мога да ги пратя моля за помощ.
Втория ми въпрос е как да добавя нови сгради, да премахна такива и да преименувам съществуващи, как да добавя улици или да променя такива /unpaved road => normal и обратно/. Как да детайлизирам обекти /работя в Университетката болница в Плевен която се състои от няколко блока в един двор с пътища помежду им/ мисля че ще е от полза за потребителите да имат директен път до всяко едно отделение а не да се лутат по Булевард Г. Кочев. Същото важи и за медицинският университет.
Видях опцията за скрийн шоти от мап соурс и въпроса ми е трябва ли първо да ги векторизирам през корел за улеснение на разработчика или с това само ще направя беля ?
Имам и доста неясноти по отношение на Гармина....
1. Как мога да задам междинни точки в маршрут Например от Плевен до Бургас но през Варна?
2. При рутиране между градовете например Плевен- София ми излиза лилавата линия на двивение но при zoom out след няколко позиции ми излиза жълт екран и долу в дясно пише "no map" след още няколко натискания на zoom out ми се появява цялата карта на България но много малка. дали аз нещо не правя като света или е просто невъзможно да се zoom out повече от 2-3 пъти
3. Със HTC touch HD съм и при завъртане на телефона гармина ми не благоволява да мине в ландскейп режим как да го оправя? /операта и интернет експлорер се обръщат/
4. Всеки път при свързването на телефона към Компа независимо дали е в режим ActiveSync или Data transfer след изваждането на USB кабела на екрана ми се изписва че имам последната версия на гармин и да я стартира ли. /Инсталирал съм на SD- картата/
Общо взето това е за сега ........
Благодаря предварително