НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 20, 2012, 12:25:57

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Общи въпроси
| | |-+  Въпрос относно Легален Софтуер и Карти..?
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: Въпрос относно Легален Софтуер и Карти..?  (Прочетена 995 пъти)
fagorta
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« -: Декември 02, 2008, 04:29:03 »

Привет на Всички в този прекасен форум ! Grin
С информацията от форума относно инсталацията  вече имам Гармин на УмнияСиТЕлефон( Roll Eyesкак звучи на Български само) и много ми хареса ама Много..!Но..имам няколко въпроса..!?
Легален ли е този софтуер на Гармин който теглим и пускаме чрез разархивирането му на нашите компютри?(Mapsors,maplouder)..?
Toзи Генератор легален ли е?
Относно картите,понеже доста пътувам и ми трябва карта за Европа,в темата за Карти има Торенти колко щеш..Huh? а това Легално ли е например  да драпна NT 2008 и да си генерирам ключ с Генератора  и да започна да я ползвам..?
ЗА Българи я е ясно това Е картата...нямам търпение да се прибера и да си я закупя..!
За мен пиратството е КРАЖБА и не бих искал да го практикувам ..!
И заради това се регистрирах и в този форум..!
Предварително благодаря на Всички..! Grin
Поздрави
Активен
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 203

« Отговор #1 -: Декември 05, 2008, 09:46:58 »

Всичко което се сваля от официален сайт на производител е легално Smiley
Генератора естествено не е, но той върви само по форумите. По торентите е ясно какво е положението.

Софутера на Гармин се явява "безплатен", но реално цената му е включена в хардуера.
Т.е. софтуера върви абсолютно безплатно, НО ако си закупиш техен хардуер.
Активен
fagorta
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: Декември 05, 2008, 07:16:13 »

Много ти благодаря Петър..!Е ще съм на базова в Европа.!А дали има Базова с Рутиране поне на основните Пътища в Европа и да е пак Безплатна..?Много благодаря предварително..!Поздрави
Активен
dtmf
Главен Модератор
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 234

E51+Holux m1000+SE Neo

« Отговор #3 -: Декември 05, 2008, 07:48:51 »

И аз не обичам пиратски истории и софтуери, ама това в случай че получавах 2000 вместо 200 евро заплата )))
Активен
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 203

« Отговор #4 -: Декември 05, 2008, 09:01:09 »

Базовата карта може да служи единствено за да се ориентираш в границите на коя държава се намираш.
Активен
fagorta
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: Декември 06, 2008, 06:40:05 »

Много ви благодаря..!
Има едно нещо което е много лично за да го казвам точно тук,но мисля че трябва...!
Незнам как ще ви прозвучи,но закона си е закон..!
Това колко ни е заплатата няма да ни оправдае ако ни обвиняват в кражба..!
А тегленето на Софтуер,музика,филми,и всички продукти защитени от Законо за Авторско право(по точно е ето тук:http://lex.bg/laws/ldoc/2133094401)е Престъпление..!
Дано ме разберете правилно..!Не искам никого да обидя или да засегна..!
Но ако законите в страната ни бяха спазвани  положението ни щеше да бъде на съвсем друго ниво..!
И нека не забравяме че е личен избор нали..?
Всеки има глава на Раменете си  Wink
Поздрави Smiley
Активен
ltomovski
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #6 -: Декември 15, 2008, 06:02:32 »

Привет на Всички в този прекасен форум ! Grin
С информацията от форума относно инсталацията  вече имам Гармин на УмнияСиТЕлефон( Roll Eyesкак звучи на Български само) и много ми хареса ама Много..!Но..имам няколко въпроса..!?
Легален ли е този софтуер на Гармин който теглим и пускаме чрез разархивирането му на нашите компютри?(Mapsors,maplouder)..?
Toзи Генератор легален ли е?
Относно картите,понеже доста пътувам и ми трябва карта за Европа,в темата за Карти има Торенти колко щеш..Huh? а това Легално ли е например  да драпна NT 2008 и да си генерирам ключ с Генератора  и да започна да я ползвам..?
ЗА Българи я е ясно това Е картата...нямам търпение да се прибера и да си я закупя..!
За мен пиратството е КРАЖБА и не бих искал да го практикувам ..!
И заради това се регистрирах и в този форум..!
Предварително благодаря на Всички..! Grin
Поздрави
С кой "Умен телефон си принципно" и какъв ти е GPS приемника ?
Програмата е безплатно НО тя е заключена и не може да се ползва с устройста с различен от Garmin приемник ....
Т.е. ти ако ползваш вградения на "Умния" ти телефон ознчава че си го отключил с нелегалния генератор...
Иначе има безлпатни карти за Garmin .. и можеш тях да си ги ползваш без проблем
Активен
fagorta
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: Декември 27, 2008, 03:20:34 »

Честито Рождество Христово..! Smiley Smiley Smiley
Извинявам се че толкова късно отговарям..!
Та,надявам се да не се шегуваш относно Марката и модела на Телефона и Гпс..?! Huh?
Защото съм ги написал и се виждат много ясно под всяко мое мнение,както и на всички останали потребители,ако са ги записали де..!Ползвам Нокиа Е70 и Три стар ГПС(толкова помня за ГПС-а понеже го забравих в Бг когато се регистрирах тук ) ..!
Относно останалото,ами след ясните отговори за Легализирания софт и доста четене изтрих Гармина от Тел.и си купх Нуви 255W..!
Не съм писал за това защото нямам време,а ми се искаше да е като малка презентация на този страхотен ГПС..!
Безплатните карти за които ти спомена на мен не ми допаднаха много,рових се доста,поисках и съвет от Петър и така се случи че попаднах на много добра оферта за горе споментото Нуви ..!Но разбрах че не само тук се практикува пиратство,навсякаде е...НО...в България е толкова нормално че все едно си купуваш Хляб от магазина..!Което ми даде многото отговори които търсех..!Не става въпрос за пари а за Възпитание,Морал,Добродетели,Ценностна система и т.н.т коитоо се градят с поколения оттърсени от беззаконие и посткомунизъм специално за България..!И те така,май се отклоних...!Да, и другото относно телефона,преди ползвах Нокиа Мапс която е много яка и е безплатна,с всички възможни екстри..!Само кадето трябва да знаеш че за навигация ти иска да си платиш Лиценза но,ако си запомниш като Свои любими места ,двете точки ти ги изчислява и те Навигира без проблем..!Относно Нувито,го взех с карта на него на Цяла Европа..!И безплатен Ъпдейт на картата НТ 2009..!В момента го тегля,по точно от няколко дена поради слабата връзка която имам..!Имам БГ меню,и страхотен Съпорт от Гармин ..!Регестриирах се,имам всичко ново на него което е безплатно и само ми остава Картата на България..!
Ами това е за сега от мен..!Поздравявам Всички и Бог да ви Пази..!
До скоро..! Wink
Активен
dtmf
Главен Модератор
Знаещ
Неактивен Неактивен

E51+Holux m1000+SE Neo

« Отговор #8 -: Декември 27, 2008, 08:56:18 »

Честита коледа)

И все пак не е до възпитание пиратството, а до пари.

При условие че си с 200-300 евро заплата и борбата е да изкараш месеца(ток,телефон,храна), кога мислиш и как ще си купиш легална музика, филми, софтуер?
Активен
fagorta
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #9 -: Декември 27, 2008, 09:29:57 »

Знаеш ли кога???
За начало,когато спреш да казваш Честита КОЛ'ДА(Оригинално по Български). Roll Eyes
И осъзнаеш всъщност какво честитиш..!
От там нататък темата се обръщта на 180 и мисля да спра до ТУК..!
Може малко да е Грубо ДТМФ,за което съжелявам..!
Не искам повече да обсъждам тази тема,наистина се изморих от това да карам който и да е да бъде честен..!Знам че е не сме добре платена държава,изпитвам го на гърба си,но от както бях Изобличен че не е правилно, просто вече не го правя..!Това е..!
Пак се извинявам за тона ми в темата и мисля че май скоро няма да бъда разбран и подкрепен от сънародниците си..!Е...както пак се казва ,Весело посрещане на НОВАТА ГОДИНА..! Grin
Мисля че се изчерпах тук,вече нямам желание..!
Поздрави
Активен
dtmf
Главен Модератор
Знаещ
Неактивен Неактивен

E51+Holux m1000+SE Neo

« Отговор #10 -: Декември 27, 2008, 10:36:15 »

Отговора ви е без всякаква здрава логика,значи като се промени мисленето и с магическа пръчка всичко ще се оправи... А дотогава да не ползваме  компютри,да не слушаме музика и т.н..
Активен
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010