НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 20, 2012, 12:21:18

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  GPS
| | |-+  Nuvi 200 маршрут
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: Nuvi 200 маршрут  (Прочетена 515 пъти)
Rosen
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« -: Ноември 25, 2008, 09:52:06 »

Здравейте, имам nuvi 200. Със сваляне на версията на сотуера до 3.40 и други трикове  Wink успях да му вкарам предварително начертан маршрут от Mapsource.
Не мога обаче да накарам машинката да следва този маршрут по време на пътуване, тя си следва своя собствен. Може би въпросът ми е тъп  Grin ,но ще бъда благодарен ако някой ми обясни възможно ли е изобщо  този модел ГПС да следва предварително зададен маршрут.
Благодаря ви.
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

Публикации: 2101

« Отговор #1 -: Ноември 26, 2008, 08:44:42 »

Може да следва маршрут със сигурност! Само , че качен от Сити Навигатора, а не от друга карта! Имал съм допреди близо година Нуви 200... !
Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
Rosen
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #2 -: Ноември 26, 2008, 06:33:11 »

Какво имаш впредвид под ''качен от сити навигатор''.Картата на GPS-то да е City Navigator или да го начертая на сити навигатор? А пък и аз като го начертая в Mapsource и го пратя в GPS-то със ''send to device'' то се оказва че не е пратило нищо. Затова го правя като прозрачна карта чрез Mapedit и Sendmap и тогава го пращам. Ако ти го пращаш по друг начин, ще съм ти благодарен да ми го обясниш стъпка по стъпка.
Благодаря.
Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

Публикации: 2101

« Отговор #3 -: Ноември 26, 2008, 06:48:04 »

Сега не правя нищо... правех на времето - Чертаех маршрут през сити Навигатора и го пращах в апарата.. Така съм пътувал през Румъния за Украйна , когато още нямаше свястна румънска карта...Имаше една, но беше без търсене и роутинг.., иначе подробна. Та чертаех румънския път в Сити Навигатора и го експортирах. После включвах апарата с карта Сити Навигатор и давах да пътува от едната граница до другата. И след начертаването на маршрута /а той бе този който съм начертал аз!/, изключвах сити навигатора и включвах тогавашната румънска карта .. и ме водеше перфектно! Но пътят беше този, който аз съм задал!
« Последна редакция: Ноември 26, 2008, 06:50:56 от gtsvg » Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010