НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 20, 2012, 12:18:51

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Общи въпроси
| | |-+  Сравнение с конкурентните карти
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] 2 3 Изпечатай
Тема: Сравнение с конкурентните карти  (Прочетена 4969 пъти)
Candid
Гост
« -: Април 02, 2008, 06:00:28 »

Привет!

Не съм закупил още тази карта, но я приветствам от все сърце. Събин определено има нужда от конкуренция (и от маниери но това е друга тема). Много бих искал да видя подробно сравнение на вашата карта с вече съществуващите такива. Колкото може по-подробно. В табличка, с примери. Знам че е досадно, но хвърления труд ще си струва. Клиента ще може да види защо да купи тази карта. Защото в момента движещата сила според мен е че картата е 1. По-евтина и 2. Честна дума че е най-пълната. Вече съм инвестирал в картата на Събин, имам още 6 месеца до изтичане на срока за безплатните ъпдейти, убедете ме да си купя вашата карта. Убедете всеки един, който стъпи на сайта ви.

Активен
makso
Гост
« Отговор #1 -: Април 02, 2008, 09:14:39 »

В никакъв сличай не можеш да упрекнеш Събин от липса на маниери.Аз лично използвам неговата карта близо година и винаги когато ми се е налагало да се обърна към него за помощ и съвети съм ги получавал в най кратки срокове и напълно компетентно.Защо трябва някой да те убеждава да предпочетш неговия продукт.Има достатъчно информация и за двете карти.
Активен
Candid
Гост
« Отговор #2 -: Април 02, 2008, 10:06:51 »

Изобщо не искам да намесвам Събин в темата. Най-малкото защото това е друг форум.

Не съм съгласен че има информация достатъчно и за двете (и повече) карти. Не и сравнителна и систематизирана такава. Не виждам защо някой би тръгнал да се притеснява от такова сравнение. Не търся конфликт, а само изчерпателна информация.
Активен
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 203

« Отговор #3 -: Април 03, 2008, 08:41:21 »

Да, моята карта наистина е по-пълна, има по-голямо покритие на повече населени места. Повече са в момента и ще продъжат да стават все повече.
Има и много малки селца, които в другите карти скоро няма да се появат. Но тези малки селца, няма да навият някой да купува Smiley

При мен update-ите ще са в срок, крайната дата за всеки следващ ъпдейт е ясна, като междувременно се показва и докъде е стигнало развитието в момента и какво ще включва следващият ъпдейт.

Имаше идеи от различни хора да се направи сравнение на картите които могат да се ползват в България. С няколко устройства, всяко заредено с различни карти и програми (като iGo например). Но още няма направени такива тестове.
Активен
Mili
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4

« Отговор #4 -: Април 03, 2008, 09:36:40 »

Използвам картата и определено съм доволна от нея. За мен е N 1.
Активен
stbozhanov
Бързо научавам
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

« Отговор #5 -: Април 04, 2008, 10:35:15 »

Потвърждавам, а и знам че ще става още по-добра  Grin
Активен
Арчи
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 30

« Отговор #6 -: Април 04, 2008, 10:24:44 »

Дай Боже.
Активен
dtmf
Главен Модератор
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 234

E51+Holux m1000+SE Neo

« Отговор #7 -: Април 18, 2008, 10:27:04 »

Привет!

Не съм закупил още тази карта, но я приветствам от все сърце. Събин определено има нужда от конкуренция (и от маниери но това е друга тема). Много бих искал да видя подробно сравнение на вашата карта с вече съществуващите такива. Колкото може по-подробно. В табличка, с примери. Знам че е досадно, но хвърления труд ще си струва. Клиента ще може да види защо да купи тази карта. Защото в момента движещата сила според мен е че картата е 1. По-евтина и 2. Честна дума че е най-пълната. Вече съм инвестирал в картата на Събин, имам още 6 месеца до изтичане на срока за безплатните ъпдейти, убедете ме да си купя вашата карта. Убедете всеки един, който стъпи на сайта ви.

Картата на Петър по ми харесва понеже има черноморието,в картата на Събин е наблегнато на офроад пътищата които са нужни на малка част от хора . Ако ми потрябва офроад карта ще си ползвам гугъл сателитните снимки където горските пътечки са далеч по добре видими)))а и програмата освен че е безплатна,работи и на телефони без операционна система.

За да се продава по-добре картата на Петър трябва да наблегне на разширяване информацията за черноморието,както и старинните и исторически местности в Бг. Туристите които идват лятото и са готови да плащат имат нужда от това
Активен
hricava
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 18

« Отговор #8 -: Април 21, 2008, 01:51:55 »

Картата на Петър по ми харесва понеже има черноморието,в картата на Събин е наблегнато на офроад пътищата които са нужни на малка част от хора.
Подкрепям написаното, понеже и на мен лично ми трябва карта за движение по републиканската пътна мрежа, а и колата ми не е пригодена за движение по офроад пътищата на страната....
Активен

Yesterday: GPS... What is that?
Today: GPS... I'm GPS user,
Tomorrow: GPS... I do tracking,
Future: GPS... I draw GPS map.
velev.klima
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #9 -: Април 23, 2008, 03:43:17 »

Картата я закупих преди месец и съм много доволен защото намира номера и блокове което е чудесно при положение че не е нужно да нося покет а си ползвам телефона.
Активен
jivkomk
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #10 -: Април 26, 2008, 02:33:12 »

Аз имам също картата на Петър и мога да потвърдя, че е изключително добра!
изчислява добре маршрутите има много точки и още куп предимстава за коиато сами ще се убедите след като си я закупите.И най-вече Петър е отворен към тези които искат да подобряват картата с информация,което я прави още по добра.
Активен
tomovvd
Бързо научавам
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Nokia E51/ Garmin Mobile XT/Holux-M1000

« Отговор #11 -: Май 09, 2008, 05:25:11 »

Някой да знае какво става с пускането на новата карта?
Активен

ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)
Йохни Валкер
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« Отговор #12 -: Май 09, 2008, 07:44:51 »

амиии идеята беше за вчера дори говорих с Петър, но има малък проблем и я очакваме всеки момент.Надявам се всичко да е ок вече и да се сдобием с нея до ден два Smiley
Активен
Арчи
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 30

« Отговор #13 -: Май 09, 2008, 08:26:03 »

амиии идеята беше за вчера дори говорих с Петър, но има малък проблем и я очакваме всеки момент.Надявам се всичко да е ок вече и да се сдобием с нея до ден два Smiley
Според мен е напълно нормално да има малко закъснение с новия ъпдейт на картата. Само този който я създава знае с какви трудности се сблъсква и как се оправя с тях. Дайте да не насилваме нещата и да оставим Петър да си свърши работата.
Активен
tomovvd
Бързо научавам
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Nokia E51/ Garmin Mobile XT/Holux-M1000

« Отговор #14 -: Май 11, 2008, 05:07:46 »

Когато картата е качена на microSD карта, към нея ли е заключена или пак към устроството с което работи?
Активен

ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)
Страници: [1] 2 3 Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010