НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Май 20, 2012, 11:56:50

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
4053 Публикации в 518 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Общи въпроси
| | |-+  Nuvi 250
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: Nuvi 250  (Прочетена 1010 пъти)
g_radev
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Който търси намира !!!

« -: Октомври 25, 2008, 07:19:47 »

Искам да питам за Nuvi 250, дали мога да му задам да ми чертае пътя по който съм минал, трак ли беше, все още не му разбирам много
Активен

Nuvi 250
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 203

« Отговор #1 -: Октомври 25, 2008, 07:44:09 »

Не, на този модел неможе.
На Нюви 200 може да се смени софтуера с по-стар, който записва трак.

За 250 няма такъв софтуер. Новите серии 205 записват, но с много лошо качество и става единствено за визуална представа за изминалия път.
Активен
rotsen
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

GARMIN NUVI 205W

« Отговор #2 -: Ноември 09, 2008, 11:44:31 »

Не, на този модел неможе.
На Нюви 200 може да се смени софтуера с по-стар, който записва трак.

За 250 няма такъв софтуер. Новите серии 205 записват, но с много лошо качество и става единствено за визуална представа за изминалия път.
Здравейте,
вече притежавам GARMIN NUVI 350 - закупен на 19,12,2007г. от "Техномаркет"- с 2 години гаранция / с остатъчна гаранция от над 13 месеца/. Вече го пробвах: от Свищов до София - заведе ме точно пред дестинацията - учудващо точна "джаджа"  Shocked !!
Позволявам си да Ви питам за следните неща:
1. МЕНЮТО - има десетки европейски езици - БГ букви/езици/ не открих : може ли да му се инсталира български /евентуално руски/ език ?
2. Четох, че за да "обновявам" информацията ми е нужен цифров код - от 25 или др. на брой цифри. Къде  мога да открия този код: в апарата - картата или книжата към тях?
3. С NUVI 350 мога ли да "записвам" неотразените шосейни пътища в моя регион/Свищов+селата/ и да Ви ги изпращам по E-mail ?
4. С покупката , човекът ми предостави и SDкарта-2GB - с пътища на  БГ. Дали е "оригинал" / не искам да ползвам "пиратско" издание !! /
Предварително Ви благодаря за вниманието - Нестор Иванов - Свищов
Активен

peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: Ноември 09, 2008, 06:27:41 »

Здравей,
честито за новата покупка!!!

1. Трябва да има Руски език за меню.
2. Вероятно ще ти трябва серийния номер за да се регистрираш в сайта на Гармин.
Но свалянето и слагането на софтуера не изискват код.
3. За записа на тракове огледай менютата в "Manage My Data", но вероятно няма да може да записваш.
4. Относно каква карта ползваш може да видиш като намериш меню "MapSet", може би при теб ще е в ManageMyData.

Изпращането на данни не е задължително да е само тракове. Може да са корекции и грешки в картата, както и нови обекти, които ги няма. Но първо провери коя карта ползваш Smiley
Активен
rotsen
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

GARMIN NUVI 205W

« Отговор #4 -: Ноември 09, 2008, 08:26:07 »

Здравей,
честито за новата покупка!!!

1. Трябва да има Руски език за меню.
2. Вероятно ще ти трябва серийния номер за да се регистрираш в сайта на Гармин.
Но свалянето и слагането на софтуера не изискват код.
3. За записа на тракове огледай менютата в "Manage My Data", но вероятно няма да може да записваш.
4. Относно каква карта ползваш може да видиш като намериш меню "MapSet", може би при теб ще е в ManageMyData.

Изпращането на данни не е задължително да е само тракове. Може да са корекции и грешки в картата, както и нови обекти, които ги няма. Но първо провери коя карта ползваш Smiley
-----------------------------------------------------------------------------------------
Здравейте,
Благодаря за поздравленията за покупката на NUVI 350..
1.   В „меню”/всички надписи на дисплея/ - няма руски и български езици – има английски/USA –GB/;чешки; датски; гръцки; френски; хърватски; немски; испански; италиански; латвийски; унгарски; нидерландски; норвежки; полски; португалски; румънски; словенски; финландски; шведски и турски ??
a.   Това ми е най-големия проблем. Дано има  възможност да се „добави” и „българския” език към другите….
2.   Гласовите команди / женски глас / - са на български
3.   Открих UNIT ID : 10 цифрен код
4.   Software:  version -  4,90
5.   GPS SW Version  : 3.00
6.   GPS е зареден  : City Navigator Europe NT v9
7.   Относно каква е картата : нищо не открих…
8.   Както казвате – със сигурност няма да мога да правя „тракове” – жалко …За да правя корекции – трябва да мога да правя „тракове”…
Не съм ”на ти” с тази технология. В „менюто” на GPS – макар и на английски –мога да се ориентирам –дума по дума = изречение ??- но…толкова.
Желая Ви лека работа във Вашата отговорна мисия.
Нестор Иванов - Свищов
Активен

peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: Ноември 12, 2008, 09:04:51 »

В руския сайт на Гармин мисля имаше тяхна модифицирана версия с руски език за моделите 3хх.
Активен
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010